Onze diensten

Schoonmaak vluchtelingenopvang

De oorlog in Oekraïne, iedereen heeft er in meer of mindere mate mee te maken. Ook nu weer stromen vluchtelingen die onze kant op komen, bovenop de asielzoekers en vluchtelingen die ons land al rijk is. Dat geeft uitdagingen op meerdere vlakken. Als schoonmaakbedrijf dragen wij graag ons steentje bij om mensen te ontzorgen en om nieuwe mensen een ieder geval een schone omgeving te bezorgen.

Tijdens de crisis met de vluchtelingenstromen uit Irak en Syrië heeft OHCB ook al flink haar armen uit de mouwen gestoken en meegedacht met diverse opdrachtgevers vanuit de overheid en vanuit de zorgsector.

Onze klanten aan het woord

Els van Dam

FIER ARCHITECTEN
Wij, FIER Architecten, werken samen met OHCB. De mensen mogen trots zijn op hun bedrijf. Onze ervaring is dat de medewerk(st)ers professioneel en gedegen werken en elke keer zijn we weer blij als ze zijn geweest.

Petra van Dort

CRO MEDIA
Super tevreden over de schoonmaak door Gizella en de organisatie in zijn totaliteit. Goede afspraken die worden nagekomen, goede communicatie, korte lijnen en het werk wordt goed uitgevoerd, alles is echt goed schoon!!

Bas van Ieperen

Neema Vuurbaak
OHCB: meer dan schoonmaak! Oog voor het totaal plaatje en wat de klant drijft! Kunnen elkaar snel vinden.

Coosje Vink

Segment Groep
Positief: Professionaliteit Heel fijn om mee te werken. Ze denken goed mee. Service: Kantorenschoonmaak

Paul Tonino

Caprilli Coaching & Training
OHCB is een fijn bedrijf die zijn afspraken goed nakomt. Kortom, erg tevreden en zeker aan te raden.

Gerard Jorritsma

VvE De Meentveste
Wij als VvE de Meentveste maken al jaren naar volle tevredenheid, gebruik van de diensten van OHCB.

Annemarie Ruizendaal

Heinen en Hopman Installaties
Goed bedrijf. Alles netjes schoon. Als we een opmerking hebben wordt er gelijk op ingesprongen en ook de lijntjes zijn heel kort. Zeer proffesioneel.

Robert Leussink

Landgoed Salentein
“We zijn erg tevreden over onze samenwerking met OHCB. Het is erg prettig om samen te werken met een partij die mee denkt op het gebied van onderhoud en hygiëne”

De oorlog in Oekraïne, iedereen heeft er in meer of mindere mate mee te maken. Stromen vluchtelingen die onze kant op komen, bovenop de asielzoekers en vluchtelingen die ons land al rijk is. Dat geeft uitdagingen op meerdere vlakken. Als schoonmaakbedrijf dragen wij graag ons steentje bij om mensen te ontzorgen en om nieuwe mensen een ieder geval een schone omgeving te bezorgen.  

Tijdens de crisis met de vluchtelingenstromen uit Irak en Syrië heeft OHCB ook al flink haar armen uit de mouwen gestoken en meegedacht met diverse opdrachtgevers vanuit de overheid en vanuit de zorgsector. Snel schakelen en locaties helpen gereed maken voor bewoning. Daar worden wij als bedrijf enthousiast van.

Wat doet het reinigingsteam  van OHCB?

  • Het schoon opleveren van opvanglocaties. De zogenaamde 0-beurt om te starten op een goed schoongemaakte plaats.
  • Dagelijks of wekelijks reinigen van algemene ruimtes & sanitaire ruimtes.
  • Leveren van sanitaire voorzieningen welke nodig zijn op de opvanglocaties.
  • Vlotte koppeling voor mensen die al willen en kunnen werken

Na een bezoek van het ontsmettings- en schoonmaakteam zijn uw kantines, kleedkamers, algemene of sanitaire ruimtes weer helemaal fris en fruitig, gedesinfecteerd en gereinigd. De reinigers van OHCB Schoonmaakdiensten zijn opgeleid om rustig in deze omstandigheden hun werkzaamheden adequaat uit te voeren.

Wij staan graag voor u klaar. Neem contact met ons op om uw wensen door te spreken en kennis te maken met onze schoonmaak- en organisatiekracht.

Mail ons direct op info@ohcb.nl. Of vul het contactformulier hieronder in. Eén van onze regiomanagers neemt z.s.m. contact met u op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

HJ

Henk-Jan Bos

Manager Operations

Schoonmaak Opvanglocaties offerte binnen 5 minuten!

Offerteformulier

Onze huidige opdrachtgevers

mail-img

Bedankt voor het invullen van uw gegevens.

Uw aanvraag is verzonden.