Onze diensten

Parkeergarage reiniging

Vloeren spelen een steeds grotere rol bij het ontwerp van een parkeergarage. Vloercoatings in verschillende (lichte) kleuren winnen terrein ten opzichte van conventionele betonvloeren. Daarom is het dat parkeergarage reiniging steeds specialistischer wordt. OHCB reinigt parkeergarages met professionele mensen en apparatuur. Dus kom direct in contact via ons aanvraagformulier. U ontvangt van ons advies en een vrijblijvende prijsopgave.

Onze opdrachtgevers:
Kantoren – Scholen – Fabrieken – Zorginstellingen 
VvE’s – Overheden – Medische praktijken 

Gecertificeerd: NEN 4400 – Keurmerk Siev 
Code Verantwoordelijk Marktgedrag 

reinigen parkeergarage

Onze klanten aan het woord

Els van Dam

FIER ARCHITECTEN
Wij, FIER Architecten, werken samen met OHCB. De mensen mogen trots zijn op hun bedrijf. Onze ervaring is dat de medewerk(st)ers professioneel en gedegen werken en elke keer zijn we weer blij als ze zijn geweest.

Petra van Dort

CRO MEDIA
Super tevreden over de schoonmaak door Gizella en de organisatie in zijn totaliteit. Goede afspraken die worden nagekomen, goede communicatie, korte lijnen en het werk wordt goed uitgevoerd, alles is echt goed schoon!!

Bas van Ieperen

Neema Vuurbaak
OHCB: meer dan schoonmaak! Oog voor het totaal plaatje en wat de klant drijft! Kunnen elkaar snel vinden.

Coosje Vink

Segment Groep
Positief: Professionaliteit Heel fijn om mee te werken. Ze denken goed mee. Service: Kantorenschoonmaak

Paul Tonino

Caprilli Coaching & Training
OHCB is een fijn bedrijf die zijn afspraken goed nakomt. Kortom, erg tevreden en zeker aan te raden.

Gerard Jorritsma

VvE De Meentveste
Wij als VvE de Meentveste maken al jaren naar volle tevredenheid, gebruik van de diensten van OHCB.

Annemarie Ruizendaal

Heinen en Hopman Installaties
Goed bedrijf. Alles netjes schoon. Als we een opmerking hebben wordt er gelijk op ingesprongen en ook de lijntjes zijn heel kort. Zeer proffesioneel.

Robert Leussink

Landgoed Salentein
“We zijn erg tevreden over onze samenwerking met OHCB. Het is erg prettig om samen te werken met een partij die mee denkt op het gebied van onderhoud en hygiëne”

Vervuiling

Op een lichte vloer wordt vervuiling eerder zichtbaar. Dus kunnen deze vloeren niet met conventionele technieken gereinigd worden. Bezoekers moeten een schoon en veilig gevoel krijgen, omdat een garage anders snel in een onprettige omgeving veranderd. OHCB kan zowel beton- als coatingvloeren reinigen. In veel gevallen reinigen wij echter ook de aanrijdbeveiligingen, het gaaswerk, de wanden en eventueel de plafonds. Hierbij een mooie blog en tips hoe een parkeerterrein of garage schoon te houden, dus klik snel door voor meer info.

Vloeren

De vloeren worden poriëndiep gereinigd met water en milieu- en materiaalvriendelijke chemicaliën. Oliesporen, (fijn)stof en andere vervuilingen worden vervolgens opgezogen. Uiteraard zonder aantasting of beschadiging van de vloer en/of belijningen. De machines die wij inzetten werken ook probleemloos op gladde en steile hellingen, zijn geschikt voor een doorrijdhoogte van twee meter. Dankzij de grote afzuigcapaciteit heeft de vloer een korte droogtijd. Dus kan de garage weer snel in gebruik worden genomen. Maar indien gewenst voeren wij de werkzaamheden ook ‘s nachts uit. OHCB reinigt voor zorginstellingen, overheden, bedrijven en VVE’s, gemeentes,  het LUMC en bijvoorbeeld Q-parks behoren tot onze opdrachtgevers. Check hier onze referenties.

Hogedrukreiniging

Een andere geweldige manier om een parkeerplaats schoon te maken, is door gebruik te maken van hogedrukreiniging. Bij hogedrukreiniging draait het allemaal om het gebruik van hogedrukwater voor het reinigen van vuil en vlekken. Drukreiniging is zeer effectief om parkeergarages schoon te maken. Wij gebruiken zowel koud als warm water, want dat zal alle vlekken en vuil van de grond verzachten. Maar houd er echter rekening mee dat bij hogedrukreiniging vlekken en vuil in het oppervlak kunnen komen als gevolg van hoge druk. Daarom is het belangrijk dat het oppervlak egaal en vlekkeloos is. Anders kan de staat van de parkeerplaats na verloop van tijd verslechteren.

Laat onderstaand uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

HJ

Henk-Jan Bos

Manager Operations

Parkeergarage reiniging offerte binnen 5 minuten!

Offerteformulier

Onze huidige opdrachtgevers

mail-img

Bedankt voor het invullen van uw gegevens.

Uw aanvraag is verzonden.