Onze diensten

Interieurreiniging

Na een bezoek van OHCB is uw interieur schoner dan u had verwacht. Dit is geen loze belofte, maar onze mensen brengen dit dagelijks in praktijk. Omdat u van ons een stukje vakwerk krijgt. Hierbij gaan wij onze verantwoordelijkheid niet uit de weg. Daar wordt u toch blij van?

Glas en gevelreiniging

Schone ramen en kozijnen geven een helder beeld en geven bovendien een representatieve indruk van uw organisatie en het zorgt voor meer licht. Wie wil dat nu niet? Glasbewassing en gevelreiniging is een specialisme dat de medewerkers van OHCB tot in de puntjes beheersen.

Parkeergarage reiniging

Vloeren spelen een steeds grotere rol bij het ontwerp van een parkeergarage. Vloercoatings in verschillende (lichte) kleuren winnen terrein ten opzichte van conventionele betonvloeren. Daarom is het dat parkeergarage reiniging steeds specialistischer wordt. OHCB reinigt parkeergarages met professionele mensen en apparatuur.

Vloeronderhoud

Vloeren zijn er in verschillende soorten en maten. Ieder oppervlak vereist zijn eigen aanpak als het gaat om reinigen. Door gebruik van de juiste middelen staat OHCB garant voor een optimaal resultaat. Voor het vloeronderhoud kiezen wij vooral voor reinigingsmiddelen die weinig/geen belasting vormen voor het milieu.

Bouwschoonmaak

Uw nieuwe kantoor of bedrijfspand netjes aan kant bij oplevering? Iedere woning of bedrijfsruimte moet opgeruimd en gereinigd worden, nadat de bouwvakkers zijn vertrokken. Omdat er vaak veel stof en diverse klein materialen van de bouwwerkzaamheden blijven liggen, ruimt OHCB het bouwafval op en verzorgt de glasbewassing, vloerreiniging, vloerafwerking en sanitair reiniging.

Tapijtreiniging

Tapijtreiniging: geen vlek op uw tapijt krijgt ons eronder. Per situatie inventariseren wij de situatie op locatie. Daarna verwijderen wij de vlek(ken). U kunt vertrouwen op het juiste advies voor de reiniging en professioneel onderhoud van uw tapijt.

Industriële reiniging

De (voedings- en levensmiddelen)industrie stelt zeer hoge eisen aan een schoonmaakbedrijven voor het uitvoeren van industriële reiniging. Wie werken o.a. voor bakkerijen, kaasproductiebedrijven en visverwerkende bedrijven. Door onze ervaring kunnen wij u vakwerk leveren en een de schoonmaakzorg bij u wegnemen.

Graffiti reiniging

Niets is zo ontsierend als graffiti. OHCB brengt gevels weer terug in oude staat door middel van hogedrukreiniging in combinatie met Dr. Schnell chemie wat de verfdelen losweekt.

Schoonmaak vluchtelingenopvang

De oorlog in Oekraïne, iedereen heeft er in meer of mindere mate mee te maken. Stromen vluchtelingen die onze kant op komen, bovenop de asielzoekers en vluchtelingen die ons land al rijk is. Als schoonmaakbedrijf dragen wij graag ons steentje bij om mensen te ontzorgen en om nieuwe mensen een ieder geval een schone omgeving te bezorgen.