Onze diensten

Interieurreiniging

Na een bezoek van OHCB is uw interieur schoner dan u had verwacht. Dit is geen loze belofte, maar onze mensen brengen dit dagelijks in praktijk. Omdat u van ons een stukje vakwerk krijgt. Hierbij gaan wij onze verantwoordelijkheid niet uit de weg. Daar wordt u toch blij van?

Onze opdrachtgevers:
Kantoren – Scholen – Fabrieken – Zorginstellingen 
VvE’s – Overheden – Medische praktijken 

Gecertificeerd: NEN 4400 – Keurmerk Siev 
Code Verantwoordelijk Marktgedrag 

Interieuronderhoud

Onze klanten aan het woord

Els van Dam

FIER ARCHITECTEN
Wij, FIER Architecten, werken samen met OHCB. De mensen mogen trots zijn op hun bedrijf. Onze ervaring is dat de medewerk(st)ers professioneel en gedegen werken en elke keer zijn we weer blij als ze zijn geweest.

Petra van Dort

CRO MEDIA
Super tevreden over de schoonmaak door Gizella en de organisatie in zijn totaliteit. Goede afspraken die worden nagekomen, goede communicatie, korte lijnen en het werk wordt goed uitgevoerd, alles is echt goed schoon!!

Bas van Ieperen

Neema Vuurbaak
OHCB: meer dan schoonmaak! Oog voor het totaal plaatje en wat de klant drijft! Kunnen elkaar snel vinden.

Coosje Vink

Segment Groep
Positief: Professionaliteit Heel fijn om mee te werken. Ze denken goed mee. Service: Kantorenschoonmaak

Paul Tonino

Caprilli Coaching & Training
OHCB is een fijn bedrijf die zijn afspraken goed nakomt. Kortom, erg tevreden en zeker aan te raden.

Gerard Jorritsma

VvE De Meentveste
Wij als VvE de Meentveste maken al jaren naar volle tevredenheid, gebruik van de diensten van OHCB.

Annemarie Ruizendaal

Heinen en Hopman Installaties
Goed bedrijf. Alles netjes schoon. Als we een opmerking hebben wordt er gelijk op ingesprongen en ook de lijntjes zijn heel kort. Zeer proffesioneel.

Robert Leussink

Landgoed Salentein
“We zijn erg tevreden over onze samenwerking met OHCB. Het is erg prettig om samen te werken met een partij die mee denkt op het gebied van onderhoud en hygiëne”

Hygiëne

Een schone werkomgeving, wie wordt daar nu niet vrolijk van? U doet er uw medewerkers een plezier mee, maar een schoon pand heeft ook een professionele uitstraling op (potentiële) klanten of andere bezoekers van uw gebouw. Wij reinigen uw kantooromgeving, fabriekshal, leslokaal, personeelskantine of sanitaire ruimtes. Zowel de dagelijkse als de periodieke interieurreiniging van uw kantoorgebouw kunt u zorgeloos aan ons overlaten. In gezamenlijk overleg met u stellen wij vooraf een werkprogramma op, waarin onze werkzaamheden en de bezoekfrequentie worden vastgelegd. Periodiek evalueren wij uw bevindingen en indien gewenst en/of noodzakelijk passen wij het werkprogramma aan. Hier ziet u een aantal van onze medewerkers aan het woord.

Tevreden opdrachtgevers

OHCB geeft de voorkeur aan flexibele overeenkomsten. Wij sluiten geen jarenlange (wurg)contracten af, maar willen graag werken voor tevreden klanten. Uw positieve waardering is voor ons de beste motivatie. Lees hier over onze tevreden opdrachtgevers. Wilt u verder nog speciale tips om uw kantoor schoon te houden, lees dan hier 8 specials.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

HJ

Henk-Jan Bos

Manager Operations

Interieurreiniging offerte binnen 5 minuten!

Offerteformulier

Onze huidige opdrachtgevers

mail-img

Bedankt voor het invullen van uw gegevens.

Uw aanvraag is verzonden.