Onze diensten

Bouwschoonmaak

Uw nieuwe kantoor of bedrijfspand netjes aan kant bij oplevering? OHCB verzorgt opleverschoonmaak, zowel zakelijk maar ook de grotere particuliere woningen. Omdat het oog ook wat wil, nietwaar? Wij verzorgen de bouwschoonmaak van uw pand of woning na nieuwbouw en/of verbouwing. Iedere woning of bedrijfsruimte moet opgeruimd en gereinigd worden, nadat de bouwvakkers zijn vertrokken. Omdat er vaak veel stof en diverse klein materialen van de bouwwerkzaamheden blijven liggen, ruimt OHCB het bouwafval op en verzorgt de glasbewassing, vloerreiniging, vloerafwerking en sanitair reiniging.

Onze opdrachtgevers:
Kantoren – Scholen – Fabrieken – Zorginstellingen 
VvE’s – Overheden – Medische praktijken 

Gecertificeerd: NEN 4400 – Keurmerk Siev 
Code Verantwoordelijk Marktgedrag 

Bouwschoonmaak

Onze klanten aan het woord

Els van Dam

FIER ARCHITECTEN
Wij, FIER Architecten, werken samen met OHCB. De mensen mogen trots zijn op hun bedrijf. Onze ervaring is dat de medewerk(st)ers professioneel en gedegen werken en elke keer zijn we weer blij als ze zijn geweest.

Petra van Dort

CRO MEDIA
Super tevreden over de schoonmaak door Gizella en de organisatie in zijn totaliteit. Goede afspraken die worden nagekomen, goede communicatie, korte lijnen en het werk wordt goed uitgevoerd, alles is echt goed schoon!!

Bas van Ieperen

Neema Vuurbaak
OHCB: meer dan schoonmaak! Oog voor het totaal plaatje en wat de klant drijft! Kunnen elkaar snel vinden.

Coosje Vink

Segment Groep
Positief: Professionaliteit Heel fijn om mee te werken. Ze denken goed mee. Service: Kantorenschoonmaak

Paul Tonino

Caprilli Coaching & Training
OHCB is een fijn bedrijf die zijn afspraken goed nakomt. Kortom, erg tevreden en zeker aan te raden.

Gerard Jorritsma

VvE De Meentveste
Wij als VvE de Meentveste maken al jaren naar volle tevredenheid, gebruik van de diensten van OHCB.

Annemarie Ruizendaal

Heinen en Hopman Installaties
Goed bedrijf. Alles netjes schoon. Als we een opmerking hebben wordt er gelijk op ingesprongen en ook de lijntjes zijn heel kort. Zeer proffesioneel.

Robert Leussink

Landgoed Salentein
“We zijn erg tevreden over onze samenwerking met OHCB. Het is erg prettig om samen te werken met een partij die mee denkt op het gebied van onderhoud en hygiëne”

Personeel

Met gespecialiseerd personeel brengen wij alles snel op orde, zodat u uw pand netjes en schoon kunt opleveren aan de nieuwe eigenaar. Ons personeel is vakkundig opgeleid en thuis in de laatste regels en technieken. Dus of het nu gaat om een eenmalige bouwschoonmaak of een langlopend traject tijdens het bouwen, OHCB is klaar voor uw bouwproject- en de oplevering. Meer informatie? Neem dan contact met ons op. Na de oplevering van nieuwbouw zorgen wij voor een feestelijke, frisse start! Nieuwbouw wordt ‘bezemschoon’ opgeleverd. In de praktijk betekent dat er over alles nog een dikke laag bouwvuil ligt. Dus moet er extra gepoetst worden. 

Opleverschoonmaak

Bij  een opleveringsschoonmaak maken we echt elke centimeter schoon. Van de vloer, muren en ramen tot aan het plafond, de sanitaire ruimten, liften, en trappenhuizen wordt geen hoekje overgeslagen. Zo is alles helemaal spik en span voor de feestelijke opening van het kantoor of een housewarming party. En het mooie is, na deze grondige opleveringsschoonmaak, kennen we elk hoekje en gaatje van het pand zodat we in één moeite een plan kunnen opstellen voor de reguliere schoonmaak en glasbewassing. Omdat uw nieuwe pand deze aandacht verdiend zorgen wij ervoor dat het de komende jaren netjes en schoon blijft.

Interesse 

Indien u geïnteresseerd bent in onze bouw- en opleverschoonmaak, dan staan wij u graag te woord. Verschillende bouwondernemingen en aannemers zijn u voor gegaan en willen als referentie dienen. Check hier onze referenties. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Henk-Jan Bos

Manager Operations

Bouwschoonmaak offerte binnen 5 minuten!

Offerteformulier

Onze huidige opdrachtgevers

mail-img

Bedankt voor het invullen van uw gegevens.

Uw aanvraag is verzonden.