Schoonmaak

Mies Architectuur

De schoonmaakbeleving van een opdrachtgever is meer dan de schoonmaak van een gebouw en het interieur alleen. Dat is ook de ervaring van Mies Architectuur, die als tevreden klant ervaart dat een schoon en fris interieur hét visitekaartje is voor het bedrijf. De klantbeleving begint immers bij een heldere en frisse ontvangsthal. Een nette vergaderruimte bevestigt dat Mies Architectuur, oog heeft voor schone en opgeruimde kantoren en waar de uitstraling van de gangen iedere dag opnieuw aanzien als nieuw. Sinds 2017 dragen onze schoonmakers al bij om de medewerkers en vooral de bezoekers van Mies Architectuur de indruk te geven dat ze meer dan welkom zijn.

De schoonmaak visie van schoonmaakster Anita

Schoon betekent voor Anita: representatief zijn, vertrouwenwekkend het werk doen en net iets meer geven tijdens de schoonmaakwerkzaamheden dan de opdrachtgever verwacht. Dit vanuit de gedachte, dat het ook voor de medewerkers van MIES architectuur veel prettiger en ook veel aangenamer is.

Het schoonste resultaat krijg je door maatwerk

Een schone en frisse werkomgeving creëert Anita met haar maatwerkprogramma’s en efficiënte werkwijze. Omdat Mies Architectuur voor Anita een vertrouwde werklocatie is, biedt zij tijdens haar werkzaamheden altijd maatwerk. Op basis van haar ervaringen en expertise stelt ze in overleg met Mies Architectuur de gewenste schoonmaakfrequentie en manier  op om de afgesproken werkzaamheden uit te voeren. Anita staat bekend om haar professionele klantgerichte en flexibele dienstverlening en daar zijn ze bij Mies Architectuur erg blij mee.

Altijd een goede en betere prijs-kwaliteitsverhouding

Anita haar inzet en motivatie past bij de wensen van Mies Architectuur. Anita staat voor het schoonmaken op maat en haar schoonmaakwerkzaamheden moeten passen bij de wensen van Mies Architectuur. Dat Anita voldoet aan de wensen van Mies Architectuur blijkt wel uit het meedenken, productief en proactief handelen van Anita. Haar klantkennis van Mies Architectuur weet zij goed te combineren met de aanwezige vakkennis en zij zorgt er op deze wijze voor dat men bij Mies Architectuur geen omkijken meer heeft naar de gewenste en noodzakelijke schoonmaak.

Bij Mies Architectuur werkt men altijd in een schoon & gezond werkklimaat

Anita haar streven is dat de medewerkers van Mies Architectuur altijd in een schoon en gezond werkklimaat hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Een gezond en fris werkklimaat heeft immers een positieve invloed op de gezondheid, productiviteit en de werksfeer. Schone werk- en ontvangstplekken hebben grote invloed op de uitstraling van Mies Architectuur. En daarnaast op de kwaliteit van de werkzaamheden en natuurlijk ook op de werkbeleving van de in het gebouw aanwezige personen. Anita is trots en tevreden dat haar werkresultaten hier invloed op hebben.