Date create

Share

Rocket Science

Schoonmaken en in het bijzonder schoonhouden is Rocket Science. De meeste mensen denken dat schoonmaken dat niet is. Wij geloven dit echter niet en het is ook bewezen. Bedrijfspanden, kantoren, scholen en fabrieken schoonhouden is topsport. Een keertje zelf schoonmaken is nog wel te doen maar….

uw kantoor / fabriek / kantine / sanitaire ruimtes / trappenhuis / medische praktijk dagelijks en jarenlang goed en hygiënisch schoonhouden met een gestructureerd plan, vakkennis en enthousiasme!

Dat is topsport! Wij weten ervan en zijn er goed in.

Wat hoor er allemaal nog meer bij?

  • Glas en Gevelreiniging op basis van de juiste frequentie: de gevels weer groen, zwart en vuil na de winterse periode. Laat uw gevels reinigen afhankelijk van de methode met HD of telescopisch osmosesysteem. Onze glazenwassers zijn gespecialiseerd in dit werk.
  • Vloeronderhoud: maak uw vloeren mooi schoon na de winter. Machinaal intensief onderhoud is goed voor uw vloer en laat uw vloer weer leven.
  • Anti-spinnenbehandelingen: uw bedrijfspand zo goed als spinvrij deze zomer. Wij hebben de kennis en kunde in huis om dit voor uw bedrijfspand(en) te verzorgen.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen uw bedrijf?