Glasbewassing

Date create

Share

Klantverhaal AMF Den Boer

AMF Den Boer – voorheen Den Boer Baking Systems – heeft als doel om al meer dan 100 jaar baksysteemtechnologie en expertise naar bakkers over de hele wereld te brengen. Hierdoor kunnen miljoenen mensen geniet van zacht brood en broodjes, ambachtelijk brood en broodjes, pizza en flatbreads, gebak en croissants, cakes en taarten en snacks.

In 2008 tekende Henk-Jan Bos (directeur OHCB Schoonmaakdiensten B.V.) het contract met dhr. R. van Heukelem (toenmalig directeur) en de start van een jarenlange schoonmaakrelatie was begonnen. OHCB Schoonmaakdiensten B.V. is de afgelopen 14 jaar stap voor stap meegegroeid met het bedrijf tot wat het nu is geworden. Van vroeger alleen de begane grond en een klein stuk magazijn naar nu het gehele pand met een aantal werkplaatsen is Den Boer gegroeid naar een internationale speler van allure. En daar zijn we trots op! Tevens verzorgen wij de gevelreiniging en glasbewassing van de locatie. Kortom het hele schoonmaakspectrum wordt door OHCB Schoonmaakdiensten B.V. verleend aan AMF den Boer.

AMF Den Boer: ‘Wij doen al jarenlang naar volle tevredenheid schoonmaakzaken met OHCB Schoonmaakdiensten B.V. We zijn ook erg blij met onze vaste schoonmaakster Cinthia, zij zorgt dat alles op en top schoon is bij ons! In goed overleg is altijd heel veel mogelijk en wanneer Cinthia met vakantie is wordt er voor goede vervanging gezorgd.’

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen uw bedrijf?