Date create

Share

Klantverhaal Vreugdenhil dairy foods

Update 2022!

Sinds 2013 maakt OHCB onderdeel uit als schoonmaakpartner van Vreugdenhil. 2 mooie locaties worden ondersteund in het schoonmaakonderhoud, waaronder het prachtige hoofdkantoor gelegen aan de A28. Het dagelijks schoonmaakonderhoud, de periodieke glas- en gevelreiniging, toelevering van sanitaire voorzieningen behoren tot het dagelijks takenpakket. Dagelijks maken de schoonmakers van OHCB hun rondes door de locaties en zorgen ervoor dat de schoonmaak en hygiëne op hoog niveau blijft.

Hoe het kan lopen.

Vreugdenhil heeft ons destijds gevonden via de website. Eigenaar Jan Vreugdenhil had 1 van onze bedrijfsauto’s zien rondrijden en was aangesproken door de frisse kleuren en het uiterlijk van onze bedrijfsauto. Hierop werden wij uitgenodigd door Annemiek van Schaik voor een kennismakingsgesprek. Dit is goed verlopen en OHCB kon starten met de dienstverlening. Na 8 jaar heeft de samenwerking tot prettige resultaten geleid.

Meerdere locaties
In eerste instantie zijn wij begonnen met het dagelijks schoonmaakonderhoud op het hoofdkantoor in Voorthuizen. Al snel daarna kwam hier ook de glasbewassing bij. Na enkele calamiteiten met lekkage later in onze samenwerking kon OHCB snel ter plaatste zijn met een calamiteiten team. Bouwdrogers, waterzuigers en tapijtreinigers werden ingezet en de klus geklaard zodat de medewerkers van Vreugdenhil zo min mogelijk overlast hebben ervaren.

Door de goede ervaring en doordat het vertrouwen wederzijds groeide kon OHCB in 2014 ook starten met het dagelijks interieuronderhoud op de fabriek in Barneveld.

Nieuwe toekomstgerichte offices

Zowel OHCB als Vreugdenhil bouwden nieuwe kantoren welke in 2015 in gebruik zijn genomen. Vreugdenhil heeft een prachtige A1 locatie aan de A28 te Nijkerk/Amersfoort. OHCB heeft een nieuw kantoor gelegen dichtbij de A1 afrit Bunschoten op het nieuwe industrieterrein Haarbrug-Zuid. Beide bedrijven staan voor duurzaam ondernemen, op de toekomst gericht en innovatief. In dit verhaal staat de relatie van mens tot mens centraal. Ten slotte zijn mensen ons belangrijkste kapitaal.

Nu alweer 7 jaar verzorgt OHCB het totale schoonmaakonderhoud op het nieuwe hoofdkantoor van Vreugdenhil Dairy Foods in Nijkerk.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen uw bedrijf?