Date create

Share

Schoonmaakjaar 2018 – herfstblog

Wow, wat hebben wij als OHCB Schoonmaakdiensten weer veel meegemaakt afgelopen jaar. 2018 is een zeer positief jaar, talloze nieuwe opdrachtgevers wisten ons te vinden. Ondertussen zijn we qua personeelsomvang gegroeid naar ruim 60 medewerkers(sters). Bestaande opdrachtgevers blijven OHCB trouw, en werken hard mee om het bedrijf naar een hoger plan te tillen. Door evaluatiegesprekken en constructieve feedback, horen wij terug hoe opdrachtgevers onze werkwijze en hun schoonmaakbeleving ervaren. Uiteraard hebben wij als bedrijf ook te maken met wisselingen en mutaties. Managers van opdrachtgevers die wisselen van werkgever, een leuke bijkomstigheid is dat positieve ervaringen met OHCB meegenomen worden naar het nieuwe werkveld, wat dan weer nieuw werk oplevert. Ook bij OHCB hebben we soms te maken met personeelsverloop. Mensen willen een stapje hogerop, of gaan verhuizen, of de gezinssituatie veranderd etc.. Tijdens deze mutaties bewijzen wij als organisatie onze kracht, door er juist dan te zijn op de frictiemomenten, ervoor te zorgen dat onze opdrachtgevers zoveel mogelijk ontzorgd blijven en het schoonmaakproces continueert.

SIEV!
Het lidmaatschap aan Stichting Siev! is inmiddels een feit geworden. In het verleden als organisatie reeds de intentie uitgesproken om te verdiepen en te verbreden. Stichting Siev is hierin een welkome hulp. Alleen al de naam SIEV (SCHOONMAKEN IS EEN VAK) kunnen wij van harte onderschrijven. Met deze MKB brancheorganisatie verwachten wij onszelf beter te kunnen profileren in het facilitaire werkveld. Later dit jaar verwachten wij ook het Keurmerk Nederland te behalen.

Opdrachtgevers
OHCB Schoonmaakdiensten is haar opdrachtgevers zeer dankbaar voor het immer voortdurende vertrouwen en zal zo veel mogelijk in het werk stellen om het schoonmaakonderhoud en alles wat daarmee samenhangt op een juiste en correcte wijze te blijven organiseren en uit te voeren. Naar verwachting zullen wij na de zomer weer enkele leuke klantverhalen op onze website publiceren.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen uw bedrijf?