Date create

Share

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen uw bedrijf?

Mens en milieu

OHCB is betrokken bij mens en milieu. Enerzijds luisteren wij naar onze klanten, anderzijds waarderen wij onze medewerk(st)ers. Wij zien het als onze plicht om duurzaam te werken. Onze generatie heeft immers de plicht om de aarde ook voor volgende generaties schoon en leefbaar te houden. Daar waar mogelijk gebruiken wij milieuvriendelijke materialen en middelen. Mede hierdoor zijn wij niet altijd de goedkoopste, maar wij staan wel voor onze principes. Op basis van deze propositie selecteren wij ook onze leveranciers. Uiteindelijk dienen People (welzijn), Planet (milieu) en Profit (markt) op een verantwoorde manier in balans te zijn. U kunt vertrouwen op een juiste prijs/kwaliteitverhouding.

MVO is voor ons geen trendy modewoord, maar een dynamisch proces. Wij maken onze duurzaamheidsinspanningen graag concreet, meetbaar en inzichtelijk. Samen met onze partners en personeel zijn we continu op zoek naar het optimaliseren van onze dienstverlening. Goede ideeën van medewerkers die een bijdrage leveren aan verduurzaming worden door ons beloond.

Hebt u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem s.v.p. contact met ons op: 033-299 04 05. Wij houden van persoonlijk contact, maar u kunt ook gebruikmaken van het contactformulier.