Date create

Share

Borghese en Pleijsier Bouw

Hester de Vries (Borghese): ‘Sinds mei 2019 zijn wij een samenwerking aangegaan met OHCB Schoonmaakdiensten. Vlak daarvoor hadden wij ons prachtige nieuwe pand aan de Akerpoort 2 te Nijkerk betrokken. Zowel Borghese als Pleijsier Bouw zijn gevestigd in dit pand en worden ondersteund in het schoonmaakonderhoud door OHCB Schoonmaakdiensten’.

Samenwerking met OHCB Schoonmaakdiensten

Wij hebben OHCB Schoonmaakdiensten destijds gevonden door bedrijven bij ons in de buurt (Landgoed de Salentein, Vreugdenhil) te vragen door wie zij het schoonmaakwerk lieten uitvoeren. Deze bedrijven waren allemaal erg enthousiast over de schoonmaakdiensten van OHCB. Na een prettige kennismaking met Demi Hop–van de Water (rayonmanager) en Henk-Jan Bos (directeur) hebben wij de samenwerking kunnen starten en dat verloopt nog steeds zeer naar wens.

BREEAM-Outstanding

Dagelijks maken de schoonmakers hun ronde in ons pand door hun werkprogramma te volgen. Dit vinden wij belangrijk, zo blijft de hygiëne op hoog niveau. Ons kantoor heeft het BREEAM-Outstanding certificaat behaald, wat betekent dat de hoogste score is behaald als het gaat om duurzame kantoren, het gehele kantoor is bijvoorbeeld gasloos! Ook heeft ons kantoor het WELL-Gold certificaat behaald. Deze leidende certificeringsstandaard is specifiek gericht op gezondheid en welzijn van onze werknemers. Een schoon en opgeruimd kantoor is dan natuurlijk heel belangrijk. Hiermee valt de samenwerking met OHCB Schoonmaakdiensten ook zeer goed samen. OHCB Schoonmaakdiensten heeft duurzaamheid ook hoog in het vaandel staan, zo gebruiken de medewerkers zo veel mogelijk biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen.

Ondanks dat de schoonmaker niet bij ons zelf in dienst zijn vinden wij het belangrijk dat ook zij zich betrokken voelen bij onze bedrijven. Daarom geven wij met de feestdagen altijd een leuk presentje mee, als dank voor het afgelopen jaar.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen uw bedrijf?