Onze diensten

Industriële reiniging

Hoge eisen

De (voedings- en levensmiddelen)industrie stelt zeer hoge eisen aan een schoonmaakbedrijven voor het uitvoeren van industriële reiniging. OHCB Schoonmaakdiensten werkt onder andere voor bakkerijen, kaasproductiebedrijven en visverwerkende bedrijven. Door onze ervaring kunnen wij u vakwerk leveren en een de schoonmaakzorg bij u wegnemen.  Een gedegen schoonmaakprogramma ligt ten grondslag voordat de uitvoering plaatsvind.

Onze opdrachtgevers:
Kantoren – Scholen – Voedselindustrie – Fabrieken 
Overheden – Medische praktijken – Zorginstellingen 

Gecertificeerd: NEN 4400 – Keurmerk Siev 
Code Verantwoordelijk Marktgedrag 

Industriële reiniging

Onze klanten aan het woord

Els van Dam

FIER ARCHITECTEN
Wij, FIER Architecten, werken samen met OHCB. De mensen mogen trots zijn op hun bedrijf. Onze ervaring is dat de medewerk(st)ers professioneel en gedegen werken en elke keer zijn we weer blij als ze zijn geweest.

Petra van Dort

CRO MEDIA
Super tevreden over de schoonmaak door Gizella en de organisatie in zijn totaliteit. Goede afspraken die worden nagekomen, goede communicatie, korte lijnen en het werk wordt goed uitgevoerd, alles is echt goed schoon!!

Bas van Ieperen

Neema Vuurbaak
OHCB: meer dan schoonmaak! Oog voor het totaal plaatje en wat de klant drijft! Kunnen elkaar snel vinden.

Coosje Vink

Segment Groep
Positief: Professionaliteit Heel fijn om mee te werken. Ze denken goed mee. Service: Kantorenschoonmaak

Paul Tonino

Caprilli Coaching & Training
OHCB is een fijn bedrijf die zijn afspraken goed nakomt. Kortom, erg tevreden en zeker aan te raden.

Gerard Jorritsma

VvE De Meentveste
Wij als VvE de Meentveste maken al jaren naar volle tevredenheid, gebruik van de diensten van OHCB.

Annemarie Ruizendaal

Heinen en Hopman Installaties
Goed bedrijf. Alles netjes schoon. Als we een opmerking hebben wordt er gelijk op ingesprongen en ook de lijntjes zijn heel kort. Zeer proffesioneel.

Robert Leussink

Landgoed Salentein
“We zijn erg tevreden over onze samenwerking met OHCB. Het is erg prettig om samen te werken met een partij die mee denkt op het gebied van onderhoud en hygiëne”

Uitvoering

Bij het uitvoeren van industriële reiniging kunt u denken aan het reinigen van productielijnen, installaties, systemen en fabrieksruimten. Wij maken gebruik van de modernste materialen en reinigingstechnieken. Hierbij kunt u denken aan hogedrukreiniging, vacuümreiniging, chemisch technisch reinigen en het reinigen van persoonlijke beschermingsmiddelen. In samenspraak met de opdrachtgever bepalen wij de frequentie en intensiteit van het gewenste schoonmaakbeleid. 

Ervaring

Door jarenlange ervaring en deskundig personeel, kunnen wij u een complete dienstverlening bieden. Indien er chemicaliën nodig zijn om een volledige inwendige reiniging van koelers, vaten, kolommen en leidingwerk te garanderen, houden wij zoveel mogelijk rekening met de belasting op het milieu.

Productie

Productielijnen en productieruimtes krijgen snel met een flinke vuilophoping te maken. Omdat dit soort machines en ruimtes continue gebruikt worden, wordt het snel vuil. Dit is door het personeel zelf niet meer bij te houden. Om ervoor te zorgen dat deze staalconstructies en productieruimtes goed schoon blijven, staan de industriële schoonmakers van OHCB Schoonmaakdiensten klaar voor de industriële schoonmaak van uw faciliteiten. Wij bieden een aanpak voor industriële reiniging op maat, waarbij wordt gekeken wanneer de ruimtes op periodieke of dagelijkse wijze onderhouden kunnen worden, zodat er tussen verschillende ploegen door gewerkt kan worden en de productiestilstand wordt voorkomen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Of vul onderstaand uw gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

HJ

Henk-Jan Bos

Manager Operations

Industriële reiniging offerte binnen 5 minuten!

Offerteformulier

Onze huidige opdrachtgevers

mail-img

Bedankt voor het invullen van uw gegevens.

Uw aanvraag is verzonden.