Date create

Share

Gemeente Bunschoten verlengt contract met OHCB Schoonmaakdiensten

OHCB Schoonmaakdiensten mag de aankomende drie jaar weer zorgdragen voor het feit dat de diverse gemeentelijke gebouwen weer blinken, van binnen en buiten. Afgelopen week werden de handtekeningen gezet onder een vernieuwd driejarig contract.

Het huidige contract loopt eind volgend maand af, maar “Wij zijn erg positief over de samenwerking tussen de gemeente en OHCB. Wij zijn buitengewoon enthousiast over hun schoonmaakdiensten en bewezen kwaliteit op andere locaties. Zij verzorgen het onderhoud inmiddels op zeven verschillende plekken in de gemeente”, aldus Roel Meurs, gemeentelijk beheerder voor diverse gebouwen.

Een betrouwbaar gevoel
“OHCB werkt met een unieke en ambitieuze schoonmaakcombinatie, die wij enorm kunnen waarderen. Kwaliteit en flexibiliteit staan hierbij hoog in het vaandel. Zo is het bedrijf SVS-gecertificeerd en in bezit van de vakdiploma’s interieuronderhoud, glasbewassing, vloeronderhoud en reinigen in de voedselindustrie.”

“Ze komen de gemaakte afspraken goed na en de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Alles loopt nu eigenlijk naar wens en het personeel is betrouwbaar. Dat zegt een hoop over een bedrijf. Het contact met hen is ook goed. Dingen blijven niet hangen als ik een vraag stel aan het kantoor. Alles wordt netjes opgepakt.”

Ook Henk Jan Bos, directeur van OHCB Schoonmaakdiensten, is uiteraard in zijn nopjes met de contractverlenging. “De gemeente heeft prachtige locaties en daagt ons uit het beste uit onze medewerkers te halen. De gemeente is een mooi visitekaartje en als wij dat visitekaartje mogen onderhouden en laten stralen, dan zien wij dat als groot compliment.”

Jubileum
“Wij zijn trots op het feit dat de gemeente dit vertrouwen in ons uitspreekt, waardoor wij komende jaren onze passie weer mogen uitoefenen bij de gemeentelijke gebouwen. En wat het nog bijzonderder maakt, is het feit dat we het komende jaar 10 jaar bestaan. Hoe fijn is het om zo’n feestelijk jaar te beginnen met een nieuw contract met zo’n mooie partner”, aldus de heer Bos.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen uw bedrijf?